מצרכים:
- להכניס את כל המצרכים (חוץ מפירות יבשים) למעבד מזון לעבד עם סכין מתכת, אחרת זה לא יערבב את הבצק.
- אחרי שהבצק מוכן, חותכים את הפירות היבשים לפי הטעם לקוביות קטנות, וקוצצים את האגוזים או השקדים.
- מוסיפים לבצק - לשים את הבצק על משטח מקומח עד לקבלת תערובת אחידה.
- חותכים את נייר הכסף בגודל של מגש אפייה שלכם, שמים מעל לנייר כסף את הבצק ומרדדים בעזרת מערוך ליצירת לבנה שטוחה.
- מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים - נותנים לבצק להתקרר.
- לחמם תנור לחום של 160⁰.
- להוציא את הבצק מהמקרר ובעזרת סכין יוצרים רצועות לרוחב בגודל רצויי אך שלא יהיה דק מידי - בעדינות ,כדי לא לקרוע את נייר הכסף,
- אופים כ ½ שעה - כמעט עד הסוף
- מוצאים מהתנור וחותכים לפרוסות ברוחב המועדף 2 עד 3 ס"מ
- מחזירים לתנור לעוד 10 דקות - להיזהר שלא ישרפו.
No comments:
Post a Comment